Prima / Noutăţi / Echipa NORLAM are un nou membru
imprimare
Echipa NORLAM are un nou membru
 
10.03.2017     Accesări: 731 

Începând cu luna februarie a acestui an, echipa NORLAM are un nou membru, un stagiar - Ecaterina Vornicescu. Tânăra este o studentă a Universității de Stat din Moldova, Facultatea de Drept, filiera anglofonă. Ecaterina vorbește fluent mai multe limbi străine și este o tânără foarte activă și implicată.

„Am fost interesată să mă implic în activitatea Misiunii, deoarece este o șansă de a face parte dintr-o organizație străină și de a dobândi experiență unică și deosebită în a mă iniția în domeniul implementării proiectelor, să lucrez cu practicieni din Norvegiene, să particip la elaborarea studiilor și cercetărilor și să contribui la îmbunătățirea sistemului de drept din Republica Moldova. De asemenea, stagiul în cadrul Misiunii îmi va oferi posibilitatea să aplic cunoștințele teoretice obținute de-a lungul studiilor universitare", spune Ecaterina.

Tânăra urmează să contribuie până în luna iunie la implementarea proiectelor Misiunii în domeniul justiției penale, mai ales prin, asistența în cercetare, participarea la seminare, conferințe și alte evenimente.

Prin intermediul stagierii Misiunea NORLAM își propună să permită tinerilor studenți să aibă o înțelegere mai bună a elaborării politicilor, practica norvegiană, dar și implementarea proiectelor în domeniul justiției penale.

 

 


Despre NORLAM      Noutăţi      Proiecte şi activităţi      Documente      Sistemul norvegian de drept      Rapoarte anuale
Tel. (+373 22) 27-43-30
(+373 22) 83-81-92, 83-81-93
Fax. (+373 22) 27-43-30
Creat de brand.md total vizitatori: 758836